ZA JOŠ SIGURNIJI POSJET SALONU
Kia centar Zagreb poduzima sve potrebne mjere kako bi posjet salonu i kupnja vozila ostali ugodni, ali i sigurni. Čitav prostor salona redovito dezinficiramo, dok naši prodajni savjetnici dezinficiraju izložbeno vozilo svaki put kada kupac napusti vozilo. Saznajte više

Novo poglavlje u zaštiti Vašeg vozila

 

 

Poduzeće Supagard osnovano je 1988. godine i smatra se najvećim britanskim dobavljačem automobilskih boja i sredstava za zaštitu interijera za profesionalnu upotrebu. Naši proizvodi donose Vam stvarnu dodanu vrijednost i osiguravaju da Vaše novo ili rabljeno vozilo uvijek izgleda jednako izvanredno kao i onog dana kada ste ga kupili.

 

Od sada dostupno i kod nas

U nastojanju da Vam pružimo najkvalitetniju brigu o Vašem vozilu, s ponosom objavljujemo da smo u svoju ponudu uvrstili Supagard proizvode koji su dizajnirani za vrhunsku zaštitu automobilske boje, tkanina i kože te imaju trogodišnje jamstvo. Treba imati u vidu da Supagard koristi Bionic tehnologiju koja je globalno definirana kao tehnologija s izvanrednom snagom i izdržljivosti.

Vaš najbolji izbor

Svi Supagard proizvodi razvijeni su na način da podnose najteže uvjete u okolini i najteže klimatske uvjete te zasigurno spadaju u kategoriju najkvalitetnijih proizvoda za njegu automobila. U našoj ponudi možete odabrati uslugu zaštite boje, tkanina, kože i stakla. Sa Supagard zaštitom vaše će vozilo zadržati izvanredan izgled, ali i cijenu, jer ćete zbog upotrebe naših proizvoda prilikom prodaje vozila moći zaraditi više.

Supagard dodatna njega

Naš opsežni program Supagard dodatne njege posebno je osmišljen da Vam pruži sve što je potrebno za održavanje Vašeg vozila u vrhunskom stanju. Možete ga prati i čistiti koliko god želite, jer možete računati na to da su Supagard proizvodi za dodatnu njegu u potpunosti kompatibilni s našim sustavima za zaštitu boje, unutrašnjosti i stakla vozila. Naše trogodišnje jamstvo doprinosi tome da Vaše vozilo ostane atraktivno kao i prvog dana nakon kupnje.

Za više informacija o proizvodima kontaktirajte naše prodajne savjetnike ili preuzmite katalog.

 

Za više informacija kontaktirajte Kia centar Zagreb:
01-2369-090
prodajazg@kiacentar.hr

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više