ZA JOŠ SIGURNIJI POSJET SALONU
Kia centar Zagreb poduzima sve potrebne mjere kako bi posjet salonu i kupnja vozila ostali ugodni, ali i sigurni. Čitav prostor salona redovito dezinficiramo, dok naši prodajni savjetnici dezinficiraju izložbeno vozilo svaki put kada kupac napusti vozilo. Saznajte više

Novosti

31.05.2021

Kia pokazala prve skice novog Sportagea

Avanturistički i suvremen dizajn inspiriran  prirodom i modernošću
Sportage prvi put u svojoj 28-godišnjoj povijesti dobiva isključivo europsku izvedbu

Kia je danas pokazala prve skice potpuno novog Sportagea – 5. generacije najpopularnijeg sportskog terenca ovog brenda.

Sportage prvi put u svojoj 28-godišnjoj povijesti dobiva isključivo europsku izvedbu
Novi Sportage, koji će bit razotkriven u srpnju u Koreji, brižljivo je napravljen kako bi postao novo mjerilo u svom razredu – zbog svog naprednog dizajna vanjštine i unutrašnjosti, tehnologija povezivosti te odzivnih i štedljivih motora. U rujnu će Sportage prvi put u 28-godišnjoj povijesti dobit isključivo europsku izvedbu.

Kijina dizajnerska filozofija ‘Spajanje suprotnosti’ u središtu mladolikog izgleda Sportaga
Kijin novi dizajnerski jezik Spajanje suprotnosti (Opposites United), razotkriven početkom godine i dobro prihvaćen u dizajnerskoj zajednici, predstavlja srce Sportagea, jer utječe na svaki vidik njegovog izgleda i karaktera. Prve skice nagovještavaju odlučan, vrhunski izgled sportskog terenca koji odaje počast savršenosti i istovremenom povezivanju s novim dizajnerskim usmjerenjem ove najstarije južnokorejske marke automobila.

Mišićava vanjština i inovativna unutrašnjost
Novi Sportage ima mišićav stav i moćnu, ali profinjenu siluetu. Zapaženiji novi detalji su, između ostalog, oštre karakterne crte. Na prednjem dijelu dominira trenutno prepoznatljiv i provokativan stav s crnom maskom i detaljnom grafikom koja se proteže preko cijelog novog »lica«.

Stražnji dio karakteriziraju mišićava ramena čije linije blago padaju do spoja s uskim dnevnim svjetlima koja obgrljuju novi Kia logo i značku Sportage.

Skica unutrašnjosti razotkriva prema vozaču usmjeren prostor koji donosi odvažan dizajn, mekoću kvalitetnih materijala i inovativne tehnologije. U središtu je prekrasno dizajniran zakrivljeni zaslon.

 

“S inspiracijom nađenom u etosu na točki susreta prirode i modernosti, kreirali smo novi Sportage koji svojom avanturističkom, ali suvremenom vanjštinom, prekrasnom unutrašnjošću i s puno dosad neviđenih detalji izaziva dizajnerske norme,” rekao je Karim Habib, viši potpredsjednik i voditelj Kijinog globalnog dizajnerskog centra. “S novim Sportageom nismo htjeli napraviti tek korak naprijed nego smo se radije prebacili na potpuno drugačiju razinu SUV razreda.”

Više detalja o europskoj izvedbi novog Sportagea bit će razotkriveno u rujnu.
Isprobajte Kiju.

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više