ZA JOŠ SIGURNIJI POSJET SALONU
Kia centar Zagreb poduzima sve potrebne mjere kako bi posjet salonu i kupnja vozila ostali ugodni, ali i sigurni. Čitav prostor salona redovito dezinficiramo, dok naši prodajni savjetnici dezinficiraju izložbeno vozilo svaki put kada kupac napusti vozilo. Saznajte više

Novosti

08.12.2021

Prema izboru Top Gear je Kia EV6 Crossover 2021. godine

Crossover Kia EV6 impresionirao žiri  svojim stilom, voznim svojstvima, dugim dosegom i vrlo brzim punjenjem 
EV6 je već osvojio nagradu za Njemački premium auto godine i finalist je izbora za Europski auto 2022. godine
Kijino prvo namjensko električno vozilo s prvom nagradom već nakon samo mjesec dana prodaje

Električni Kia EV6 osvojio je priznanje Crossover 2021. godine u izboru legendarne automobilske emisije TopGear.com.  EV6 je impresionirao Top Gearov žiri zahvaljujući svom stilu, dinamičnim svojstvima, dugom dosegu s jednim punjenjem i 800-voltnom vrlo brzom punjenju koje omogućava punjenje od 10 do 80 posto napunjenosti baterije za samo 18 minuta.

Tom Ford, pomoćnik urednika, komentirao je: »S EV6 je Kia uložila sve; potpuno električni, divlji stil, najbrže punjenje u razredu, mnogo pomagala. Duboko zadire u koncept mobilnog prostora, EV6 je otišao u tamnije kutove čineći električno vozilo zanimljivijim za vožnju. Također je prostran, lijepo opremljen i dobro izrađen. Vozi se sa svim najboljim svojstvima električnih vozila – tiho, uglađeno, smireno – i onda se probija odgovarajućom snagom. Dakle crossover s više od jednog značenja. Automobila i marke.”

Ceremonija podjele nagrada dostupna je na kanalu youtube.com/topgear i topgear.com. EV6 je predstavljen i u zadnjem broju časopisa BBC Top Gear Magazine, posvećene najboljim novim automobilima na svijetu.

EV6 je već osvojio nagradu za Njemački premium auto godine i finalist je izbora za Europski auto 2022. godine
Ovo zadnje priznanje dolazi u vrijeme kada je Kia EV6 uvršten u najuži izbor za Europski auto 2022. godine i malo više od mjesec dana od nagrade za Njemački premium auto 2022. godine. Jason Jeong, predsjednik Kia Europe, rekao je: »Veseli nas što smo osvojili priznanje prestižnog Top Geara za crossover godine. EV6 je revolucionarno vozilo za Kiju i za električnu mobilnost i ova nagrada je dobrodošlo priznanje svega toga. To je još jedan trofej u vitrini za model EV6 čija popularnost i dalje raste zajedno s našom ponudom elektrificiranih vozila.”

Kijino prvo namjensko električno vozilo s prvom nagradom već nakon samo mjesec dana prodaje
EV6 je Kijin prvi namjenski električni automobil koji pokazuje izniman potencijal nove električne globalne modularne platforme (E-GMP). EV6 kupcima nudi mogućnost izbora više potpuno električnih konfiguracija pogonskih sklopova bez emisija, uključujući i baterijski sklop dugog dosega (77,4 kWh) i standardnog dosega (58,0 kWh), a u ponudi su i izvedbe GT-line i GT. To je Kijino prvo električno vozilo raspoloživo s mogućnošću pogona na 2 (2WD) ili četiri kotača (AWD) – potonji pruža bolja dinamična svojstva i u najzahtjevnijim uvjetima.
Upoznajte EV6!

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više