ZA JOŠ SIGURNIJI POSJET SALONU
Kia centar Zagreb poduzima sve potrebne mjere kako bi posjet salonu i kupnja vozila ostali ugodni, ali i sigurni. Čitav prostor salona redovito dezinficiramo, dok naši prodajni savjetnici dezinficiraju izložbeno vozilo svaki put kada kupac napusti vozilo. Saznajte više

Novosti

14.05.2021

Rezervacije za novi Kia EV6 dostupne i u Hrvatskoj

U samo mjesec dana više od 33.000 zainteresiranih i više od 7.300 rezervacija
Ponuda za EV6 u Hrvatskoj već od 259.999 kn*

Kijina odluka da otvori rezervacije za narudžbe EV6 u tvornicu doživjela je izniman uspjeh u Europi. Od 30. ožujka do 30. travnja su, uključujući više od 7.300 rezervacija, zabilježili više od 33.000 zainteresiranih za Kijino prvo namjensko električno vozilo s dometom preko 500 kilometara. Zahvaljujući ovako iznimnom odzivu, Kia je za čak 300 % premašila očekivani plan prodaje ovog modela u Europi u 2021. godini.

Rezervacije odsad dostupne i za Hrvatsku – prve isporuke ujesen 2021.
Odsad su rezervacije za EV6 dostupne i u Hrvatskoj. Na modelnoj stranici EV6 je moguće rezervirati u tri izvedbe: EV6, EV6 GT line i EV6 GT.

Kupci će tako svoj EV6 nakon potvrđene rezervacije i uplaćene povratne kapare (750 kn) moći naručiti kod lokalnog zastupnika još prije početka proizvodnje (srpanj 2021.), dok se prve isporuke očekuju već ujesen 2021. godine.

Stranke, koje će do kraja godine uplatiti 750 kn EUR rezervacije, dobit će posebnu povoljnost: pristup mreži za punjenje Ionity za razdoblje od godinu dana. Pretplata Power Package nudit će povoljnije obračunavanje punjenja na svim Ionity mjestima za punjenje diljem Europe (mjesečna pretplata za 13 eura nudi punjenje po cijeni 0,29 EUR/kWh).

“Za nas je vrlo pozitivno kada pogledamo u Kijinu budućnost električne mobilnosti s novim EV6 koji je napravljen na našoj namjenskoj platformi za električna vozila (E-GMP)”, rekao je Jason Jeong, predsjednik Kia Europe. “Brojne prijave za EV6 ocrtavaju iznimno zanimanje, stoga smo uvjereni kako će EV6 biti velika uspješnica.”
 
Ponuda za EV6 u Hrvatskoj već od 259.999 kn*
Stranke se kod najbližeg zastupnika za Kia vozila odlučuju za konačnu paketnu i dodatnu opremu svog EV6 kako bi u potpunosti odgovarao njihovom životnom stilu. Uz bateriju kapaciteta 77,4 kWh moći će birat između pogona na 2 (2WD) ili 4 kotača (AWD), a na raspolaganju će bit i još neke dodatne mogućnosti.  
*Uključena je državna eko subvencija na osnovu zadnjih eko subvencija 2020. godine., više o akviziciji i uvjetima na www.fzoeu.hr.
Upoznajte KIA EV6.

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više