Skip to main content
POSREDNIČKA PRODAJA

Prodaju svog vozila prepustite nama!

Želite prodati svoje vozilo, ali Vam za njega ne nude dovoljno? Ide li Vam prodaja na živce? Ili još uopće niste započeli s prodajom vozila jer nemate vremena? Sretni smo što Vam možemo pomoći - Vaše vozilo prodamo brzo po najboljoj cijeni te Vas poštedimo briga i neugodnih poslova!

Dovezite vozilo kod nas - temeljito ćemo ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi naših kupaca kroz različite kanale. Odlični smo u prodaji, stoga je uspjeh zagarantiran - Vaše vozilo prodamo brzo i po najboljoj cijeni!

Postupak je jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procjenu

Ako Vaše vozilo ispunjava osnovne kriterije kvalitete, mi ćemo ga procijeniti besplatno i neobvezujuće, a onda ćemo Vas savjetovati o prodajnoj cijeni. Ovo je samo naš prijedlog - Vi odlučujete o konačnoj cijeni vozila.

2. Vozilo pripremimo za kupce

Nakon toga Vaše vozilo pripremimo za kupce. Temeljito ga očistimo, fotografiramo, a ako se slažete, izvršimo i 'Vehicle Heath Check' - detaljni pregled koji provjerava ispravnost vozila te je važna informacija za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, prije prodaje uklonimo.

3. Vozilo prodamo u mjesec dana

Za bržu prodaju, ponudu obogaćujemo opcijskim uslugama, kao što su jamstvo i mogućnost zamjene. Prodaja vozila obično traje najviše mjesec i pol, ali uglavnom manje od mjesec dana. Obavijestit ćemo Vas o svakoj ponudi stranke, a Vaša je odluka hoćete li je prihvatiti!

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, nazovite nas na 01 2369 090 ili nam pošaljite e-mail prodajazg@kiacentar.hr, a najbolje je da nas posjetite!