ORIGINALNI NAPLATCI ZA JEDNOSTAVNU PROMJENU KOTAČA

Navikli ste čekati pred automehaničarskim radionicama zbog nenadane promjene vremena ili skorašnjeg roka za zamjenu guma?
Imamo za vas jednostavno rješenje koje će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Odaberite dodatne Kia naplatke za vaše vozilo i napravit ćemo za vas ljetne ili zimske komplete kotača koji imaju brojne prednosti:

  1. Brže vrijeme premontaže krati vrijeme usluge i smanjuje trošak vulkanizera. Troškovi kompleta kotača se u samo nekoliko sezona izjednačavaju s troškovima zamjene guma.
  2. Ljeti možete imati veće naplatke na svome vozilu koji će istaknuti izgled vašeg vozila. Oblik originalnih Kia naplataka je u potpunosti usklađen s oblikom vozila.
  3. Komplete kotača s ljetnim pneumaticima možete koristiti samo ljeti, stoga oni neće biti izloženi agresivnim zimskim vremenskim uvjetima. Na taj način naplatci ostaju dobro očuvani i neoštećeni.
  4. Upotrebom kompleta kotača izbjegavate godišnji rizik od oštećenja TMPS senzora koji se nalazi kod većine novih vozila, a može se lako ošteti prilikom zamjene guma.
  5. Pri prodaji vozila povećavate njegovu tržišnu vrijednost.

Odabrana ponuda Kia naplataka

Kia Ceed

437,90 kn

Čelični naplatak

1.099.90 kn

Alu naplatak Anyang (srebrna boja) 16"

1.299,90 kn

Alu naplatak Goyang (srebrna boja) 17"

1. 549,90 kn

Alu naplatak Five spoke, bicolor 17"

Kia Sportage

799,90 kn

Čelični Hybrid naplatak 17"

1.999,90 kn

Alu naplatak Halla 18"

2.159,90 kn

Alu naplatak Gangam 18" bicolor

2.249,90 kn

Alu naplatak 19"

Kia Stonic

499, 90 kn

Čelični naplatak 15"

799, 90 kn

Čeličan Hybrid naplatak 17"

999, 90 kn

Alu naplatak 15" tip B

1.649, 90 kn

Alu naplatak 17", tip B

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cijene proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju ovisne su o modelu vozila, osnovnoj opremi te godini proizvodnje. Slike u letku su simbolične. Sve cijene su informativnog karaktera i uključuju PDV. KMAG d.o.o. zadržava pravo na izmjene cijena u bilo kojem trenutku. Ponuda vrijedi do isteka zalihe, a količine su ograničene. U cijene nisu uključeni troškovi montaže i rada, ukoliko drugačije nije navedeno. Sve ponude vrijede do isteka zalihe tj do datuma navedenog u svakoj posebnoj ponudi. Ponude su dostupne isključivo u ovlaštenim Kia servisima. Za tipkarske greške i greške u tisku ne odgovaramo. Umnožavanje ovog sadržaja dozvoljeno je isključivo uz pismeno dopuštenje tvrtke KMAG d.o.o., Gornjostupnička 18j, 10255 Gornji Stupnik.

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više